Изложбена зала в ЦУМ

Българската търговско-промишлена палата - Център за фирмено обслужване предлага за ползване под наем ИЗЛОЖБЕНА ЗАЛА с площ от над 1000 кв.м, находяща се в сградата на ЦУМ, София, бул, Княгиня Мария Луиза 2, северен вход.

Залата е разположена в централната градска част на София. Местоположението й е изключително атрактивно от гледна точка на близостта с важни исторически обекти на София: древен град Сердика, Музей за история на София, църкви, джамия, синагога и други. Достъпът до залата е решен чрез наземен и подземен транспорт (1 и 2 линия на метрото и шест трамвайни линии). Достъпът с автомобил - чрез няколко основни пътни артерии: бул. "Дондуков", бул. "Витоша", бул. "Раковски", бул. "Мария Луиза". Комуникацията с останалата част на града е отлична. В непосредствена близост са държавни и общински институции.

Залата е подходяща за провеждане на търговски изложения, семинари, презентации, фирмени и коледни партита, коктейли и други подобни мероприятия. През 2015 и 2016 година успешно се проведоха няколко поредни издания на търговско изложение „Доверете се на българското“, изложение „Sport & Healthy Life“, търговско изложение "ЗДРАВЕ И КРАСОТА с натурални и био продукти", към които имаше голям интерес от страна на посетителите.

   

   

Има и възможност за ползване на складови помещения под наем.

За контакти:

  Милен Моллов - мениджър на залата
 тел.: (02) 989 72 40, GSM: 0883 488 602
  факс: (02) 981 66 26
  E-mail: fairs1@bcci.bg

 Facebook